Tegn Forlag - Startside Info - Kontakt - Om Oss Forfatter - Vil du utgi bok? 5% - Vi støtter en god sak English version - Engelsk versjon

Her kan du kjøpe våre bøker og e-bøker. Bokhandler, nettbutikker og bibliotek kan bestille med rabatt og få faktura via ordre@tegnforlag.no

Du kan betale med VISA, MasterCard eller PayPal ved å trykke på kjøpsknappene.
Du kan også betale med Vipps eller kontooverføring.Vipps nummer 104260 - Bankoverføring til Tegn Forlag via kontonr. 15039060431
Husk å oppgi din adresse (papirbok) eller e-post (e-bok) om du velger å betale med Vipps eller via kontonummer.

Boken Våte kyss byr på ti fortellinger som gir oss et innblikk i livets mange tilfeldigheter og kronglete omveier frem til kjærligheten.

Lidenskap og galskap, lengsel og frykt, glede og sorg veves sammen og danner bakteppet for en reise gjennom et variert emosjonelt landskap mellom de syv fjell.

Reisefølget i boken utgjør en broket forsamling med mennesker som manøvrerer seg gjennom egne og andres følelser, for å nå endestoppet der de håper å finne tilfredsstillelse til slutt.

Lypsyl - Tilfeldige møter på bussen med uant etterspill.
Syv timer, tjuefire minutter - På sporet av kjærlighet.
Eplet - En liten bit av livet som det kunne blitt.
Møtet ved Den blå steinen - Dei møtest igjen etter tjue år.
Der ute kor kvardagen bevegar seg - Einsemd, psykisk sjukdom og ønskje om å finna kjærleiken.
Kunstnaren - Ei forelska kvinne fryktar for sitt eige liv.
Heksejakt - En brennende lidenskap slukkes brått.
Mellom fornuft og følelser - Studenten og veilederen. Et kjærlighetsforhold som kan by på konsekvenser hvis det kommer ut blant offentligheten.
Stemplet - Knust hjerte på lesesalen.
Mistenksomhetens pris - Virkeligheten, når hun minst ventet den!

Forfattere
Anja Andersen, Hildegunn Bjelland, Monica Evaldsdatter Dahlskjær, Hege Anuja Drøsdal, Josefine Kjærstad, Ida Apelseth Skaare, Theresa Marie Sperre og Carin Stenes. Tegn Forlag -Les mer om forfatterne
Tegn Forlag - Våte kyss - Pris: 249 kr. + porto 38 kr.
Betal med Vipps - 104260Betal med kontooverføring til Tegn Forlag - 15039060431
Skattejakt - Kjøp boka nå! Kjøp med Kredittkort/PayPal

Klikk på knappen for den versjonen du vil kjøpe. Hefte 125,- E-bok 99,-

Skattejakt er boka for deg som elsker bruktfunn! Tips til både hvordan du kan gjøre gode kupp, gjenbruk og kjøp og salg av bruktfunn.

I denne boken får du tipsene som kan hjelpe deg å gjøre dine aller beste kupp på loppemarkeder og andre steder der du handler brukt.

Boken inneholder også et kapittel om ulike måter å bli kvitt de bruktskattene du selv ikke lenger trenger, og som du vil at andre skal få glede av.

Ferske skattejegere får en rask og enkel innføring i hvordan de skal gå frem for å finne det de er på jakt etter, og mer erfarne brukthandlere vil antagelig humre gjenkjennende til beskrivelsene av hvordan skattejakten foregår.
Skattejakt er skrevet av erfaren loppejeger Theresa Marie Sperre, og den er basert på hennes mangeårige erfaring med kjøp og salg av bruktfunn.Følg oss på Facebook Følg oss på Instagram Følg oss på Twitter

Kontakt oss via tlf: +47 45027025 Kontakt oss via e-post: post@tegnforlag.no Webdesign ved SND - Sperre Ny Design