Tegn Forlag - Startside Butikk - Kjøp bøker her Info - Kontakt - Om Oss Forfatter - Vil du utgi bok? 5% - Vi støtter en god sak English version - Engelsk versjon

Antologien Våte kyss ble til etter at vi i Tegn Forlag utlyste novellekonkurransen "Kjærlighetshistorier fra Bergen" i 2017.
Ti historier fra åtte forfattere ble valgt ut blant de innsendte bidragene. Her kan du lese litt om dem som ble med i boken.

Anja Andersen Anja Andersen
Forfatteren av novellen «Syv timer, tjuefire minutter» jobber blant annet allsidig innen kunst- og teaterfeltet. Hun har konstant lese- og skrivekløe, og debuterer som forfatter med sitt bidrag i antologien «Våte kyss». Dette er hennes kjærlighetserklæring til Bergen. Les begynnelsen på novellen "Syv timer, tjuefire minutter"
Hildegunn Bjelland Hildegunn Bjelland
Forfattaren av novellene «Møte ved Den blå steinen» og «Der ute kor kvardagen bevegar seg» er født i 1980. Ho er i frå Stord der ho bur saman med sambuar og to born. Tidlegare har ho medverka i antologien «Vilje», utgitt av Alea Forlag i 2017, med eit prosadikt. Bjelland er mellom anna utdanna i marknadskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI og i Business Administration ved Heriot-Watt University i Edinburgh. Les begynnelsen på novellene "Møte ved Den blå steinen" og "Der ute kor kvardagen bevegar seg"
Følg Hildegunn på Instagram
Monica Evaldsdatter Dahlskjær Monica Evaldsdatter Dahlskjær
Forfatteren av novellen «Mistenksomhetens pris» er en 52 år gammel nordlending bosatt i Stjørdal. Dahlskjær skriver både dikt, eventyr, noveller og romaner. Hun publiserer også artikler og andre tekster på sin egen blogg. Høsten 2017 debuterte hun med både et dikt og en novelle i antologien «Vilje», utgitt av Alea Forlag. Dahlskjær er også med i redaksjonen til Lymfeposten, Norsk Lymfødem og Lipødem Forenings medlemsblad. Opprinnelig er Dahlskjær utdannet førskolelærer. Hun driver nå sitt eget foretak som tilbyr kurs i personlig utvikling, rådgiving/veiledning, healing og mediumvirksomhet. I tillegg har hun et mangfold av interesser. Interiør, gjenbruk, redesign, historie, slektsforskning, mat og helse. I disse dager fullfører Monica sin første roman. Les begynnelsen på novellen "Mistenksomhetens pris"
Hege Anuja Drøsdal Hege Anuja Drøsdal
Forfatteren av novellen «Mellom fornuft og følelser» er født 1979 i India og oppvokst i Arna utenfor Bergen. Drøsdal skriver alt fra dikt og småtekster til lengre noveller. «Mellom fornuft og følelser» er hennes første publiserte novelle. Hun liker å lese bøker i sjangrene krim og spenning, men også historiske romaner som finner sted på 1700- og 1800-tallet. Hun er ofte på kino, og er glad i å gå på tur og å lytte til musikk. Les begynnelsen på novellen "Mellom fornuft og følelser"
Josefine Kjærstad Josefine Kjærstad
Forfatteren av novellen «Stempelet» er født i 1983 og studerer allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun bor i Bærum med mann og fem barn. Les begynnelsen på novellen "Stempelet"
Følg Josefine på Instagram
Ida Apelseth Skaare Ida Apelseth Skaare
Forfattaren av novella «Kunstnaren» er 24 år. Sunnmøring busett i Bergen. Entusiastisk hobbyskribent med forkjærleik for poesi og kortprosa. Elles glad i friluftsliv, kakao og filmar med happy ending. Skaare deler ymse småtekstar på Instagram. Les begynnelsen på novellen "Kunstnaren"
Følg Ida på Instagram
Theresa Marie Sperre Theresa Marie Sperre
Forfatteren av novellene «Lypsyl» og «Eplet» er født i 1971. Hun er opprinnelig fra Ellingsøy utenfor Ålesund, men har vært bosatt i Bergen siden 1991. Sperre bor sammen med to barn og to katter. Hun utgav i 2017 sin første bok, heftet «Skattejakt», en enkel guide for dem som elsker bruktfunn. Sperre skriver også kunstnerisk poesi som deles med egne fotografier som bakgrunn på Instagram. Neste prosjekt for Sperre er å samle egne utvalgte dikt i boken «Tankestrek». Les begynnelsen på novellene "Lypsyl" og "Eplet".
Følg Theresa/Tegn Forlag på Instagram Theresas forfatterside hos BoldBooks.no
Carin Stenes Carin Stenes
Forfatteren av novellen «Heksejakt» ønsker ikke publisitet og hen velger derfor å benytte pseudonymet Carin Stenes. Tegn Forlag samarbeider med Stenes om flere utgivelser, og hen forventer å utgi sin første roman i 2019. Les begynnelsen på novellen "Heksejakt"

Ønsker du å kjøpe boken Våte kyss?

Betal med Vipps - 104260Betal med kontooverføring til Tegn Forlag - 15039060431


Følg oss på Facebook Følg oss på Instagram Følg oss på Twitter

Kontakt oss via tlf: +47 45027025 Kontakt oss via e-post: post@tegnforlag.no Webdesign ved SND - Sperre Ny Design